Climacom heeft veel ervaring in het installeren en onderhouden van vaste Airconditioning units. Wij vinden het belangrijk om u goed te adviseren en bezoeken daarom vooraf altijd uw woning of bedrijfspand.

Zo kunnen uw wensen- en eisen worden doorgesproken, kunnen we essentiële informatie voor de installatie achterhalen en krijgt u een advies dat perfect is afgestemd op uw situatie. Zo weten we zeker dat u tevreden bent met ons aanbod. 

We vinden het belangrijk om naast de installatie van de airconditioning units, u ook van goede service en onderhoud te voorzien. We zijn 24/7 bereikbaar en altijd in de buurt om uw vragen en serviceverzoeken op te lossen.

Neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze Stek-gecertificeerde adviseurs.

Warmtepompen

Climacom heeft kennis en ervaring met verschillende type warmtepompen. Een warmtepomp installatie is een investering die uw woning zowel verduurzaamt als kosten bespaart.

Een warmtepomp zonder bijstook wordt vaak pas interessant als uw woning goed geïsoleerd is (als de Rc waarde groter is dan 2,5). Voor woningen welke minder goed zijn geïsoleerd is de hybride warmtepomp een goede oplossing.

De CV ketel kan bijspringen als de temperaturen zeer laag zijn in de winter en om warm tapwater te leveren. Zo wordt de belasting op de warmtepomp minder, maar profiteert u wel van de voordelen van een warmtepomp.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw woning.

Vraag uw offerte aan!

Climacom neemt dezelfde dag nog contact op om uw wensen te bespreken.

© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden. Design door Climacom B.V.