Airconditioning

Niets is zo fijn om tijdens een hete zomer te kunnen wonen, recreëren en werken in heerlijk verkoelde ruimten.

Een airconditioning installatie helpt u de juiste temperatuur te bereiken en brengt het comfort terug in uw binnenklimaat.

Bij Climacom werken STEK en F-gassen gecertificeerde monteurs die veel ervaring hebben in het installeren van airconditioning installaties.

We vertellen u over de mogelijkheden aan de hand van uw woon en/of werksituatie en uw wensen en eisen. We helpen u bij de keuze van een airco installatie, installeren deze vakkundig en onderhouden hem ook.

Onze service

Climacom heeft veel ervaring in het installeren en onderhouden van vaste Airconditioning units. Wij vinden het belangrijk om u goed te adviseren en bezoeken daarom vooraf altijd uw woning of bedrijfspand.

Zo kunnen uw wensen- en eisen worden doorgesproken, kunnen we essentiële informatie voor de installatie achterhalen en krijgt u een advies dat perfect is afgestemd op uw situatie. Zo weten we zeker dat u tevreden bent met ons aanbod. 

We vinden het belangrijk om naast de installatie van de airconditioning units, u ook van goede service en onderhoud te voorzien. We zijn 24/7 bereikbaar en altijd in de buurt om uw vragen en serviceverzoeken op te lossen.

Neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze Stek-gecertificeerde adviseurs.

Installatie

Bij de aanschaf van een airconditioning installatie zijn meerdere factoren van belang, hieronder kunt u een aantal van deze factoren vinden. 

Vermogen: Het benodigde vermogen van uw airconditioning installatie is afhankelijk van het volume (m3) van de ruimte welke u wenst te verkoelen.

 Verwarmen: Veel airco’s kunnen tegenwoordig ook verwarmen, handig als u bijvoorbeeld van het gas af wilt/bent en luchtverwarming nodig hebt.

 Geluidsniveau: Het geluidsniveau van de airco hangt samen met merk, vermogen en installatie.

 Bedieningsgemak: Wilt u de airco op afstand bedienen met uw smartphone om bijvoorbeeld uw slaapkamer voor het slapen gaan te verkoelen? Dat kan!

 Opties: Airco installaties hebben verschillende opties om het klimaat in uw ruimte te beheersen, zo kan een airco een ruimte ontvochtigen en zijn luchtstromen regelbaar om de koelte gelijkmatig door de ruimte te laten circuleren.

Vraag uw offerte aan!

Climacom neemt dezelfde dag nog contact op om uw wensen te bespreken.

© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden. Design door Climacom B.V.