REM20070-01-Bannerset_Elga-Ace_V2_72dpi

Remeha Elga Ace

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. 

Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. 

Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Installatie

Bij de installatie van de Remeha Elga Ace configureert Climacom direct alle parameters aan de hand van de gegevens van uw woning.

Zo kunnen we de weersafhankelijke instellingen finetunen zodat u maximaal bespaart, maar ook van maximaal comfort geniet.

Installatie van de hybride warmtepomp kan vrijwel altijd in één dag worden uitgevoerd, zo kunt u op de dag van installatie dus al gaan besparen op uw energierekening. 

Om zeker te weten of een hybride warmtepomp bij u mogelijk is kunt altijd contact met ons opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen en ons technische advies te krijgen.

Van de Remeha Elga Ace zijn 2 verschillende types verkrijgbaar:

  • 4 kW
  • 6 kW

Onze adviseur kan u dan ook direct vertellen welk type het meest geschikt is voor uw woning, het is in tegenstelling tot een CV ketel namelijk niet zo dat er uit voorzorg altijd maar een zwaarder type geïnstalleerd kan worden.

Ook is er op deze warmtepomp natuurlijk een subsidie beschikbaar gesteld vanuit de overheid, voor de 4 kW variant bedraagt dit €2400,- voor de 6 kW variant is er een subsidie vrijgesteld ter hoogte van €2700,-.

Hybride warmtepompen

Climacom heeft veel kennis en ervaring met de installatie van warmtepompen. Een warmtepomp installatie is een investering die uw woning zowel verduurzaamt als kosten bespaart.

Een warmtepomp zonder bijstook wordt vaak pas interessant als uw woning goed geïsoleerd is (als de Rc waarde groter is dan 2,5). Voor woningen welke minder goed zijn geïsoleerd is de hybride warmtepomp dus een goede oplossing.

De CV ketel kan bijspringen als de temperaturen zeer laag zijn in de winter en om warm tapwater te leveren. Zo wordt de belasting op de warmtepomp minder, maar profiteert u wel van de voordelen van een warmtepomp.

In de video hiernaast kunt u duidelijk zien hoe de hybride warmtepomp zijn werk verricht in combinatie met de CV ketel.

Vraag uw offerte aan!

Climacom neemt dezelfde dag nog contact op om uw wensen te bespreken.

© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden. Design door Climacom B.V.